facebook

Вічна пам’ять!

На війні з російським окупантом загинув відомий в Україні вівчар Михайло Кознюк з села Буковець, що на Івано-Франківщині. До війни відео з хлопцем облетіло всю країну та набрало майже пів мільйона переглядів на YouTube.

Сумну звістку про загибель Михайла повідомив на своїй сторінці у Facebook Священник Іоан Турчинський, капелан 8 Окремого Гірсько- Штурмового Батальйону.

«Загинув за Україну! Найпотужніший вівчар! Усі тримбіти виют, гори плачут…. Михайлику, друже, брате і побратиме! Скільки разом бачили, скільки разом пережили… ти вже ідеш на вічну полонину- пасти вівці Господні!… Ти спустивси в долини (з горів) аби показати тим, шо йдут у верхи (буковель) де є справжня благодать, де є Україна!!! Спи спокійно!…” – йдеться у дописі.

Після повномасштабного вторгнення Михайло пішов захищати Україну. Капелан оприлюднив фото хлопця.

Нагадаємо, старший вівчар Михайло Кознюк став популярним після свого інтерв’ю у новинах. Лише за три дні після випуску відео набрало на YouTube майже півмільйона переглядів.

Вівчар захоплено розповідав про свою роботу, однак, що саме він говорить, для багатьох залишилось загадкою. Опісля він став своєрідним українським мемом у мережі.

Джерело.