facebook

У трагічній дорожньо-транспортній пригоді з пасажирським автобусом, що сталася в Болгарії, загинула ціла родина з 11 людей. Загалом жертвами злощасної аварії стали 45 людей.

У ДТП з автобусом у Болгарії загинула родина з 11 людей: нові деталі трагедії. Фото

За інформацією болгарського видання Traffic News, усі 11 членів родини Яхи зі столиці Північної Македонії Скоп’є їздили у подорож до Стамбула. Смертельна аварія трапилася на зворотньому шляху з Туреччини (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

Македонські ЗМІ опублікували фотографії деяких загиблих у цій аварії. Більшість із них були громадянами Північної Македонії, крім того, в автобусі загинули громадяни Сербії, Бельгії. Серед 45 загиблих – 12 дітей. Найменші – чотирирічні брати-близнюки Луан та Албан Ахметі. У Болгарії та Північній Македонії 24 листопада оголошено триденну жалобу.

Як повідомляв OBOZREVATEL, на шосе Струма в Болгарії 23 листопада потрапив в аварію пасажирський автобус – він влетів в огорожу, після чого спалахнув. У правоохоронних органах Македонії заявили, що особи загиблих ідентифікуватимуть за аналізом ДНК. Його проведуть у Болгарії, оскільки країна має найсучасніше для цього обладнання.

Траса, на якій сталася трагічна ДТП

Після цього в Раді безпеки Пернікського району, де й трапилася аварія, розповіли, що трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса могла статися через велику швидкість та наїзд на дорожній знак. Під час тертя металу утворилися іскри, і транспортний засіб згорів за лічені хвилини.

Також правоохоронці припускають, що більшість загиблих задихнулися всередині салону. До того ж у Раді безпеки поки що не розглядають версію, що водій міг заснути за кермом, адже незадовго до аварії автобус заїжджав на автозаправну станцію.

Автобус наїхав на дорожній знак, і сталося займання

Серед загиблих були діти

Поліція не розглядає версію, що водій міг заснути

Люди поверталися з подорожі Стамбулом

Загиблі були громадянами різних країн

Серед загиблих у ДТП було 11 членів родини

Загалом в аварії з автобусом загинуло 45 людей

У Болгарії та Північній Македонії оголосили триденну жалобу

Джерело.