facebook

Шоумен Ігор Кондратюк різко розкритикував українських артистів, які створюють кар’єру в Росії, виправдовуючись тим, що вони нібито поза політикою. Телеведучий назвав людей, які стверджують таке, “хворими”.

Про виступи на території країни-агресора продюсер висловився в інтерв’ю “Крим. Реалії”. На думку Кондратюка, поняття “яка різниця” не може існувати одночасно з війною, яка розгортається на українській землі.

“У нас одночасно йде війна і “нам яка різниця?”. Мені здається, це роздвоєння особистості просто клінічне. І я не хотів би хворіти на цю хворобу”, – сказав шоумен.

Він зізнався, що не може зрозуміти та усвідомити, як деякі українці “їздять до агресора”. Продюсер сказав, що це стосується артистів, представників інших професій та навіть осіб, які відвідують рідних.

Кондратюк наголосив: творчістю можна успішно займатись і в інших країнах, необов’язково їхати до РФ.

“Є двісті країн світу, з якими можна створювати музику. На біса вам Росія? Вона не робить жодної погоди у світовому шоу-бізнесі. Ви хочете музику робити чи гроші заробляти? Якщо гроші заробляти, давайте поговоримо, чи можна заробляти гроші в країні -агресорі”, – сказав телеведучий.

Він вказав на те, що український уряд скасував пряме авіаційне сполучення з Москвою, створив “чорні списки” осіб, яким забороняється в’їзд.

“Бо війна. Хто вважає, що “культура поза політикою” – хворі, я стверджую”, – підсумував шоумен.

Нагадаємо, що Кондратюк є автором петиції, яка закликала заборонити концерти в Україні зірок, які підтримували Росію. Звернення українського продюсера на сайті ОП зібрало 25 000 необхідних підписів за 20 днів.

У підсумку на петицію відреагував президент Володимир Зеленський. Глава української держави доручив доопрацювати положення ініціативи та проаналізувати дотримання закону “Про гастрольні заходи в Україні”.

Коротко про зірку:

Ігор Васильович Кондратюк – 59-річний український телевізійний ведучий, продюсер, шоумен. Родом із села Пригір’я Херсонської області.

Знявся в телешоу “Караоке на майдані” у ролі ведучого (понад 1000 випусків).

Одружений з Олександрою Городецькою, виховує трьох дітей: синів Сергія та Данила, а також доньку Поліну.

Як писав OBOZREVATEL, раніше стало відомо, що російський виконавець шансону Михайло Шуфутинський збирається 8 березня 2022 року виступити з концертом у Києві.

Державна прикордонна служба України відреагувала на анонс, повідомивши, що чекає на артиста, який відвідував Крим, у разі спроби в’їзду в країну.

 

Джерело.