facebook

Диктатор РФ любить усілякі річниці, тому 24 лютого або перед цією датою він може почати новий великий наступ, прогнозує астролог.

Російський диктатор Володимир Путін може піти у новий наступ в Україні у лютому, адже “любить всілякі річниці”. Лютий може бути дуже важким для нашої держави.

Такий прогноз дав відомий астролог Влад Росс в інтерв’ю ТСН.ua. Він зазначає, що небезпека нового великого наступу окупантів може припасти на 23-24 лютого, але небезпечні події можуть статися і раніше.

“Найстрашніший для України місяць – це лютий. Росія може поперти на річницю війни, бо всі ми розуміємо, що Путін любить різні річниці. Небезпека може бути й раніше, ніж 23-24 лютого”, – зазначає астролог.

Згідно з його прогнозом, російський диктатор може знову спробувати піти на Київ, а також намагатиметься відрізати Україну від кордону з Польщею.

“Він (Володимир Путін – ред.) говоритиме, що потрібно “точно взяти Київ, Рівненську АЕС, відрізати Україну від кордону з Польщею”. Він – абсолютно хворий щур, загнаний у глухий кут. Думають, що якщо окупанти підуть зі звідусіль, то все чомусь на цей раз вийде”, – каже астролог.

Раніше політичний аналітик Олександр Кочетков зазначав, що країна-агресорка Росія до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого може влаштувати одну із наймасовіших атак по території України ракетами і дронами. Крім цього, російські окупанти спробують піти у масовий наступ та імітувати наступ з Білорусі.

Джерело.