facebook

Подоляк вважає, що не варто серйозно сприймати ядерний шантаж РФ.

Ядерний шантаж колишнього президента Росії Дмитра Медведєва – це лише пусті погрози.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю “24 каналу”.

Подоляк заявив, що сумнівається у тому, чи бачив колись Медведєв “ядерну кнопку”, оскільки він нерозважливо розкидається погрозами.

“У руки йому точно її не давали, бо то не просто мавпа з гранатою, то інфузорія в туфельках. Боялися, певно, доручити йому таку місію. Але знову хто про що, а Медведєв, коли дістається до клавіатури, починає говорити про ядерні загрози”, – зазначив Подоляк.

На його думку, після поразки Росії у війні Медведєв одним з перших буде намагатися виправдати себе і давати свідчення про те, що під примусом погрожував ядерною зброєю.

“Він, як юрист, дуже швидко знайде формулу, чому він тут ні до чого. Він скаже, що перебував довгий час під впливом стимуляторів. Здасть свою кров на аналіз і з’ясується, що він десятиліттями перебуває під впливом тих дивних, ілюзорних стимуляторах. Але між тим його руки нічого не писали”, – додав радник голови ОП.

Подоляк також нагадав, що ядерні погрози Росії загалом виглядають дивно, адже саме вона напала на Україну.

Нагадаємо, Медведєв заявив, що програш Росії у повномасштабній війні з Україною спровокує початок ядерної війни. Зокрема, погрози Медведєва пролунали напередодні зустрічі контактної групи з питань оборони України на авіабазі “Рамштайн”, яка відбулася 20 січня.

“Ядерні держави не програвали великих конфліктів, від яких залежить їхня доля. Це має бути очевидно будь-якій людині. Навіть західному політику, який зберіг хоч якісь сліди інтелекту”, — сказав він.

 

Джерело.