facebook

14 січня, росіяни здійснили черговий терористичний акт по території України. Російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Дніпрі, в якому перебувала захисниця Маріуполя, яку нещодавно обміняли з російського полону. Під завалами опинилися також її мама та дочка. Нажаль, вони загинули. Чоловік жінки досі перебуває в російському полоні.

Про це розповіла їхня донька Русана Бабкіна на своїй сторінці в Instagram.

“Моя мама, сестра та бабуся були в тому самому під’їзді будинку на Набережній Перемоги, в який влучила російська ракета… Вихідний день, субота. Мама мала бути на службі в ЗСУ, але залишилась вдома через ГРЗ. Сестра наводила лад у черговій орендованій квартирі, бабуся на кухні тільки закінчила смажити чебуреки”, – розповіла Русана про останній день, коли говорила зі своїми рідними.

Дівчина, яка перебувала у справах в Одесі, розмовляла з мамою по телефону приблизно за пів години до трагедії. Після того зв’язку з рідними більше не було.

Одразу після початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022-го батько та мати Русани вступили до лав ТрО в рідному Маріуполі. Потім брали участь у боях за “Азовсталь”, звідки вийшли, склавши зброю, 17 травня.

Через п’ять місяців маму Русани звільнили з російського полону в межах “жіночого обміну”. Батько досі в полоні.

Джерело.