facebook

На Буковині обірвалося життя директорки Банилівської школи (Вижницький район) Любов Никифоряк. За словали місцевих мешканців Любов Дмитрівна завжди була щирою та доброю до всіх.

Про смерть жінки інформують у групі Банилівського ЗЗСО імені Івана Діяконюка.

“Невимовна втрата для працівників, учнів та батьків Банилівського ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Івана Діяконюка.
Пішла від нас у вічність директорка школи Никифоряк Любов Дмитрівна. Людина світлої та доброї душі, розумний керівник та прекрасний педагог.
Боляче і важко підібрати слова про колегу, яка пропрацювала в школі все своє життя, яку поважали і любили за підтримку, взаєморозуміння, чуйність, доброту та щире серце.
Сумуємо…Співчуваємо…Пам’ятатимемо…” – зазначає Олена Іванчук.
Місцеві менканці залишили десятки коментарів із словами співчуття родичам померлої педагогині:

“Царство небесне не вірю у цю велику втрату… Спочивайте з Богом”.

“Дуже шкода, що такі прекрасні люди, якою була Любов Никифоряк, так швидко залишають нас. Земля їй пухом та щирі співчуття рідним!”.

“Щирі співчуття всім рідним та близьким, а також педагогічному колективу та учням із сумною втратою найкращого директора, педагога нашої школи”.

“В цей скорботний час щиро співчуваємо Всій родині. Важко знайти слова коли стається непоправне – смерть Любов Дмитрівни. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне”.

Джерело.