facebook

У Дніпрі тривають рятувальні роботи з пошуку людей, які опинилися під завалами будинку після теракту 14 січня, який здійснила рф. Батьків 23-річної дівчини, яку раніше врятували після ракетного обстрілу знайшли мертвими під завалами. Про це дівчина розповіла в ефірі телеканалу “Київ”.

За словами дівчина для неї було головною, щоб знайшли її батьків.

“Мені було все одно, що буде зі мною, головне, щоб дістали їх. Але батьки не вціліли. Їх сьогодні (16 січня — ред.) дістали з-під уламків”, — розповіла Анастасія.

Вона сказала, що разом із батьками встигли пообідати та обговорити, що робити наступного дня. Потім вона пішла відпочивати перед нічною зміною.

“Вони сказали: іди відпочивай. І зачинили двері у кімнату.Ми прийшли додому, бачили, що була тривога, але тікати нам було нікуди. У наших будинках немає сховищ, найближче — у новобудові. Як ми знаємо, туди мало пускали, керуючись тим, що це елітне паркування. І нам до нього ще треба було 10 хвилин добігти. Ми не передчували біди. Батьки в кухні робили свічки для ЗСУ, а я була в кімнаті”, — розповіла дівчина.

За словами Анастасії, фізично вона в порядку, але моральний стан поганий. Зараз із дівчиною постійно на зв’язку рідні та друзі, які допомагають знайти житло та теплі речі.

“Де жити, знайдеться, але бажання без батьків дуже мало. У мене майже нічого не залишилося. Кажуть, що рятувальники змогли дістати деякі речі з-під завалів. Наразі я не знаю, що мені робити далі”, — сказала дівчина.

 

Джерело.