facebook

Вже є пророцтво: астролог розповів про останній день Путіна. Це буде у лютому

Про останній день Путіна мріє весь світ. І все одно, чи це буде політичним чи людським кінцем, головне – щоб він зник.

Про ліквідацію, смерть та відставку президента Російської Федерації Володимира Путіна говорить увесь світ уже давно. Але лише останній рік ця тема стала надмірно актуальною.

Український астролог Влад Росс поділився секретним пророцтвом про кінець Путіна. Докладніше про це інформує ТСН.

Провісник розповів, що існує пророцтво, що після смерті понтифіка Бенедикта XVI “загине цар Москви та буде велике аплодування”, і всі святкуватимуть після Великодня.

Варто зазначити, що Бенедикт XVI помер напередодні Нового року – 31 грудня 2022 року.

Згідно з аналізом Росса, планети в гороскопі Путіна сприяють тому, що пророцтво здійсниться – у нього чорний місяць входить до будинку смерті якраз у травні-червні. Туди ж заходить Марс – планета, пов’язана зі поваленням його з престолу і цей процес може початися йому вже в лютому-березні. Але найважливіший період припадає на травень-червень.

“Але спочатку буде дуже потужний удар по його владі у лютому”, – зазначив астролог.

Астролог розповів, що смерть російського диктатора буде безславною – будуть здійснені удари по всіх його бункерах і знищення. А порох його буде розвіяний десь в океані, щоб навіть не залишилося могили, на яку захочуть плюнути мільярди людей з усіх куточків планети.

“Таке я бачу знищення. Тому Путіна 2023 року не існуватиме, оскільки в нього включився останній річний соляр”, – резюмував Росс.

Джерело.