facebook

Соратник Путіна цинічно заявив, що “РФ не воює з Україною” і звинуватив в усьому НАТО.

 

Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев видав чергову цинічну заяву щодо війни, розпочатої Російською Федерацією проти України й українського народу. Патрушев переконує, буцімто Росія, яка й напала і вбиває та обстрілює мирних людей, не воює з Україною.

Таку цинічну заяву Патрушев, який є одним із найближчих соратників Путіна, зробив в інтерв’ю російським пропагандистам.

Патрушев у стилі кремлівської пропаганди традиційно звинуватив у всьому НАТО, а насамперед США та Велику Британію. За його пропагандистським твердженням, нинішня війна – це “спроба Заходу руками українців протистояти Росії”.

“Ми не воюємо з Україною, тому що ненависті до простих українців у нас за визначенням бути не може. Події в Україні – це не зіткнення між Москвою та Києвом, це військове протистояння НАТО, а насамперед США та Англії, з Росією. Боячись прямого дотику, натовські інструктори заганяють на вірну смерть українських хлопців”, – заявив цинічно представник країни-терористки.

Патрушев традиційно почав нав’язувати звиклу московську пропаганду про “один народ”. Він видав абсурд, що, мовляв, “українські традиції близькі жителям Росії й спадщина російського народу невіддільна від культури українців”.

Традиційно, за путінською методичкою, він вкотре проголосив, що під час так званої “спеціальної військової операції”, а фактично повномасштабної війни, Росія “звільняє свої регіони”, насправді ж незаконно намагається захопити українські землі.

До слова, заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв також 9 січня відзначився черговою божевільною пропозицією. Він ініціює карати “зрадників” Росії, які не підтримують дії та політику Кремля.

Джерело.