facebook

Тактика росіян не спрацює, переконаний представник президента

росія та її так звана “друга армія світу” робить усе можливе, аби знищити українську енергоінфраструктуру. Ще з жовтня країна-агресор гатить ракетами і запускає дрони по енергетичних об’єктах, однак марно, адже Україна отримала більше сучасних систем протиповітряної оборони, які захищають небо над мирними містами.

Про це у понеділок, 2 січня, у своєму телеграм-каналі написав керівник Офісу президента Андрій Єрмак, зазначивши, що тактика нічних запусків іранських дронів (“шахеди” — ред.) по Україні виглядає агонією. За його словами, тактика росіян щодо пошуку нових спроб і маршрутів для ударів по об’єктах енергосистеми не спрацьовує, адже українське небо поступово перетворюється на потужний щит.

“Тактика нічних польотів балалайок виглядає агонією. Вони хотіли знищити нашу енергоінфраструктуру ще в жовтні, але не змогли. Ми отримали більше сучасних систем ППО. Вони кинули багато зусиль на ракети та БПЛА в листопаді та грудні, щоб ми зустрічали новий рік у темряві і в них не вийшло. Зараз вони шукають маршрути і спроби, щоб хоч якось нас вколоти, але їхня тактика терору не спрацює. Наше ж небо перетвориться на щит”, — йдеться у тексті публікації.

Джерело.