facebook

Ольга Медвецька розповіла, що 2023 рік буде складним, але будуть і приємні моменти.

Астролог Ольга Медвецька розповіла, що вже наступного 2023 року Україна може здобути перемогу у розв’язаній Росією війні. На своїй сторінці в Instagram вона уточнила, що в кінці березня в світі почнуться революційні настрої, спрямовані на повалення єдиновладдя. За словами астролога, це торкнеться і Росії.

Однак кінець червня несе небезпеку через квадрат Марс-Уран. У цей період Росія може загрожувати ядерною зброєю і можлива нова ескалація. До того ж Плутон стане ретроградним і на півроку повернеться в знак Козерога, що символізує повернення тоталітаризму, але тільки до 2024 року.

“Швидше за все, цей момент означатиме перехрестя, і тут має відбутися одне з двох – або закінчення війни, або ще один виток до 2024 року. Втім, я більше схиляюся до першого сценарію, адже після цих напружених положень на небі довгий час (аж до жовтня) не буде різко негативних аспектів (а точніше після кількох напружених моментів у липні), тобто не повинно бути і ескалацій”, – додала Медвецька.

У жовтні знову виникнуть напружені аспекти, пов’язані з Марсом, Плутоном, Юпітером, що саме по собі не свідчить про мирний час. Але з Марсом в з’єднанні буде і Меркурій – планета переговорів, домовленостей.

Джерело.