facebook

Путін скасовує візити: у Кремлі побоюються підготовки замаху – ЗМІ

Володимир Путін нещодавно відмовився від офіційної поїздки до Пскова.

Президент РФ Володимир Путін знову раптово скасовує заздалегідь заплановані офіційні поїздки.

Не виключено, що стан його здоров’я залишає бажати кращого. Про це йдеться в матеріалі британської The Sun.

Уточнюється, що Путін нещодавно відмовився від офіційної поїздки до Пскова, де планував відвідати завод “Титан-полімер”. Також планувалася зустріч з губернатором Псковської області Михайлом Ведерніковим.

За офіційними даними скасування візиту в Псков пояснюється несприятливими погодними умовами. У той же час журналісти звернули увагу, що аеропорт залишався відкритим для рейсів, що прибувають і вилітають, а на знімках Пскова абсолютно чисте небо.

Підкреслюється, що Путін скасував вже свій другий офіційний візит через тиждень, що може свідчити про його проблеми зі здоров’ям.

У той же час британські журналісти не виключили, що Путін може боятися з’являтися на публіці не тільки через здоров’я, але і тому, що побоюється замаху на себе.

Раніше повідомлялося про те, що рухи президента РФ Володимира Путіна і положення частин його тіла свідчать про захворювання, які ретельно приховуються.

При цьому його ноги буквально ходять ходором, а руки Путін намагається зафіксувати.

Зазначається, що за даними журналістів, у президента Росії Володимира Путіна не рухається права рука.

Раніше повідомлялося про те, що дочка президента РФ Катерина Тихонова розглядається як ймовірний наступник Володимира Путіна.

У Росії розглядають варіант станової, династичної зміни еліт.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.

Путін прекрасно розуміє, що у Росії війська, по суті, більше немає, і йому потрібен буде перепочинок, щоб зібрати нову армію.