facebook

путін вирішив зняти з себе всю відповідальність за невдачі у війні проти України

У мережі потрапила інформація про те, що російський тиран путін дійшов висновку, що його окупанти не вміють воювати. Так, російський диктатор вважає, що йому потрібно кардинально змінити відрядження російською армією.

З’явилася інформація про те, що голову Генштабу росії Валерія Герасимова можуть позбавити посади. путін зовсім не хоче брати на себе відповідальність за провал на війні в Україні, яку він сам і розв’язав. Це не дивно, тому що всі чудово розуміють, що являє собою цей терорист.

Також ні для кого не секрет, що путінські окупанти зазнали таких втрат на території України, яких вони ніколи не бачили.

Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес сказав, що російські окупанти зазнали величезних втрат від початку повномасштабного наступу на Україну. За 10 місяців цієї кривавої війни було ліквідовано близько 100 тисяч окупантів.

Також він зазначив, що «взяти Київ за три дні» окупантам не вдалося, крім цього вони втратили тимчасово окуповані території, оскільки Герої ЗСУ роблять буквально неможливе.

Варто нагадати, що командувачів оперативних напрямків, які обіймали посади 24 лютого, вже усунули. І тепер дійшла черга до голови Генштабу рф валерія герасимова.

“росія втратила значну кількість генералів і командувачів. Ходять чутки про звільнення генерала Герасимова, оскільки путін відмовляється від відповідальності за військовий провал, що триває в Україні. Високий рівень смертності і зростання суспільного невдоволення триває”, – заявив Бен Уоллес.

 

 

Джерело.