facebook

Військовий експерт припустив, чи покладе край війні смерть Путіна

Військовий експерт Павло Нарожний припустив, чи можуть втрати на фронті змінити настрої росіян і чи зупинить війну смерть Путіна.

Росія протягом майже 10 місяців зазнає нищівної поразки на фронті в Україні. Проте, російський диктатор Володимир Путін не налаштований завершувати війну.

Складно визначити, де саме буде точка біфуркації, після якої країна-агресор, Росія, буде готова припинити бойові дії. Про це в коментарі 24 каналу розповів військовий експерт Павло Нарожний

Фахівець вважає, що навіть смерть російського диктатора Володимира Путіна навряд чи поставить крапку у війні проти України.

“Коли помре Путін – або його вб’ють, або його життя обірветься з природних причин – в Росії почнеться розподіл влади. Всій цій зграї певний час просто буде не до України”, – сказав він.

На думку Нарожного, жоден з представників російської політичної верхівки (за типом Кадирова або Пригожина) не відступить від намірів завоювати Україну.

“Коли хтось із цих “князьків” отримає корону, всядеться на троні і почне отримувати гроші, то знову попре на Україну. Це питання часу. Для росіян Україна – це екзистенціальна проблема”, – підсумував військовий експерт.

Нагадаємо, раніше аналітики американського Інституту вивчення війни ISW відзначали, що російський диктатор Володимир Путін усвідомлює всі проблеми, які є зараз в Росії і окупаційної армії, проте намагається перекласти відповідальність з себе на інших. Він намагається зберегти позицію, яку намагався зайняти протягом свого правління.

Також повідомлялося, що директор країни-агресора Росії Володимир Путін заговорив про можливе завершення війни. За його словами, процес врегулювання з Україною буде “непростим і потребуватиме певного часу”. Російський диктатор прямо заявив, що РФ готова до переговорів. Мовляв, без них все одно не вдасться обійтися.

Джерело.