facebook

2 грудня президент України Володимир Зеленський нагородив визволених з російського полону українських військових. Також державну нагороду отримала захисниця Маріуполя “Пташка” Катерина Поліщук.Про це пише сайт 0352.ua.

 

“Нагороду я присвячую моїм полеглим побратимам, які навчили мене мужності. Багато емоцій про цю нагороду, але… я вдячна і наполегливо працюватиму далі”,- написала Катерина в своєму блозі

Також “Пташка” долала що поважає та всім серцем підтримує нашого Президента, й переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення.

“Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Дякую йому. це надлюдська відповідальність та титанічна праця”,- йдеться в дописі.

На думку Катерини, критикувати і поливати брудом можуть лише люди, які близько не уявляють масштаби його відповідальності і не спроможні відповісти навіть за себе та свої дії.

“Бо він попереду, а не за спинами. Це моя позиція і мені чхати хто що про неї думає. Вона становилась 24 лютого 2022 року та залишається непохитною. В цих очах втома, вдячність, мужність і вірність. Він зробив свій вибір. І я пишаюсь жити і боротись з ним. Хто б що не казав”,- поділилася Катерина.

Джерело.