facebook

На 272 день повномасштабної війни Володимир Зеленський знову звернувся до українців

Шостий президент України Володимир Зеленський звернувся і розповів, що буде з пенсійними та соціальними виплатами. Він наголосив на тому, що завдяки постійній допомозі українських партнерів зберігатимуться стабільні пенсії та соцвиплати.

На 272 день повномасштабної війни в Україні Володимир Зеленський вирішив розповісти про пенсії та соціальні виплати на майбутнє.

«Дякую всім, хто допомагає нашій державі акумулювати необхідні кошти. І нашим друзям у світі та бізнесі, який, незважаючи ні на що, продовжує працювати та платити податки», — повідомив президент України.

Крім цього, Володимир Зеленський сказав, що важливою проблемою є енергетична криза у нашій країні. За словами глави нашої держави, енергетики та комунальники продовжують робити все можливе, щоб відновити роботу критичної інфраструктури.

Також повідомляється, що в Україні вже підготували понад 4000 «Пунктів незламності». Це говорить про те, що за тривалих відключень від світла українці зможуть відвідати спеціальні місця, де буде безкоштовний інтернет, вода, тепло та все необхідне.

“Розгортаємо по всій країні наш новий проект підтримки людей – „Пункти незламності“. За підсумками цього дня підготовлено вже понад чотири тисячі таких пунктів. Заплановано ще більше”, – продовжив Володимир Зеленський.

 

Джерело.