facebook

Масовані ракетні обстріли критично важливих інфраструктурних об’єктів ускладнюють життя українців, і не дають забути, що йде справжнісінька війна за виживання – війна проти рашистів, які прагнуть знищити український народ.

За майже дев’ять місяців війни люди звикли жити у військових умовах. Є регіони, де ситуація краща, є регіони, де ситуація на порядок гірша, але в будь-якому разі українців гріє надія на те, що незабаром усе закінчиться нашою спільною перемогою над російськими окупантами.

Однак перебої з електроенергією, водою та опаленням трохи додають проблем та оголюють людський страх. Адже попереду зима, коли й без того складні погодні та економічні умови будуть ускладнені ще й перебоями зі світлом, водою та теплом.

Саме тому генеральний директор компанії ДТЕК Максим Тимченко закликав громадян подумати над виїздом з України задля економії електроенергії та створення умов для стабілізації енергосистеми. Докладніше про це інформує ТСН.

“Якщо вони (українці – ред.) зможуть знайти альтернативне місце для проживання ще на три-чотири місяці, це буде дуже корисно для системи”, – заявив гендиректор ДПЕК.

На думку Тимченка, економія електроенергії людьми гарантуватиме наявність світла в лікарнях, які рятують поранених солдатів. А це означає загальний внесок у нашу спільну перемогу над ворогом. Інша річ, що багато людей вже скористалися можливістю облаштуватись у європейських країнах та встигли повернутися в Україну назад. Тому повторна поїздка до Європи вже має низку перешкод для пересічних людей.

 

Джерело.