facebook

“Ми програли Україні”: у Кремлі розпочався переворот. Еліти готові прибрати Путіна. Що відбувається в Росії

Російські еліти вичікують момент, коли можна вдарити Путіна в спину і позбутися його кремлівської виразки у вигляді путіністів.

Впливові політики та бізнесмени Російської Федерації не впевнені, що з витівки Путіна “вигорить” щось варте. Тому так звані “російські еліти” намагаються не виступати публічно з мілітарними промовами, щоб не вляпатися в наслідки після розвалу путінського режиму.

Докладніше про це інформує сайт ТСН, посилаючись на російське опозиційне видання “Медуза”.

Повідомляється, що ганебний відступ російської армії з Херсона став “дуже болючою подією” для так званих “російських еліт”.

“Почалося розуміння – справжню війну ми програли. Люди починають думати про те, як жити далі, яке місце в майбутньому хотіли б зайняти, яку ставку зробити, на чому грати. [З одного боку] будуть реваншистські настрої. З іншого боку, буде запит на нормалізацію та стабілізацію”, – інформує інсайдер, який близький до оточення Путіна.

Паралельно з цим, Пригожин створив власний “патріотичний консервативний рух”, який у майбутньому може перетворитися на партію. До речі, особистість Пригожина вважають набагато божевільнішою в порівнянні з Путіним, тому тенденція погана.

Однак у Кремлі, як і раніше, сподіваються, що на Заході “розвалиться консенсус щодо підтримки України” через необхідність дешевих енергоносіїв. А деякі з путінських кіл розраховують на відставку Володимира Зеленського.

Більше того, у Кремлі вірять, що за кілька місяців ситуація на фронті зміниться, і російська армія стане більш боєздатною через мобілізацію.

Проте серед чиновників РФ все розумніше здається позиція представників “еліти”, які “не вписуються в спецоперацію повністю”. Однак російські чиновники та бізнесмени не мають наміру вдаватися до будь-яких дій проти Путіна: “Просто хочеться, щоб усе це швидше закінчилося”.

Джерело.