facebook

Внаслідок ДТП на автомагістралі А4 біля Тарнова (Малопольське воєводство) загинув 13-річний хлопчик, ще троє людей отримали травми.

Ніхто не стане заперечувати, що наразі Польща є однією з найбільш дружніх та комфортних країн для людей, що шукають на прихисток від війни в Україні. І справді, через культурну спорідненість та близькість до дому саме Польщу обрали для тимчасового притулку українські жінки з дітьми. От тільки не всім вдається втікти від смерті.

Так, стало відомо, що вранці 5 листопада у Польщі на автотрасі між Тарновом та Дембіцею сталася ДТП з українцями, внаслідок чого загинув 13-річний підліток.

Про це із посиланням на місцеву поліцію повідомляє In Poland.

Відомо, що машина з шістьма громадянами України, які прямували до Жешува, під час обгону зіткнулася з вантажівкою, що різко загальмувала (він їхав попереду в тому ж напрямку) і вдарилася в загородження.

Все відбулось на автомагістралі А4 біля Тарнова ( Малопольське воєводство).

“Швидше за все, водій цього транспортного засобу не впорався з керуванням під час обгону вантажівки, внаслідок чого мікроавтобус перекинувся на бік”, – повідомив Павел Клімек, речник поліції Тарнова.

Внаслідок автопригоди мікроавтобус перекинувся, в результаті чого загинув 13-річний хлопчик, троє людей – жінка, її 6-річна дитина та чоловік – отримали травми.

“Коли приїхали рятувальники, автобус лежав на боці, а 13-річного хлопчика розчавило, він помер на місці аварії”, – розповів молодший бригадир Марцін Опьола, речник Державної пожежної служби в Тарнові.

Точні причини аварії досі з’ясовують поліція та прокуратура.

 

Джерело.