facebook

У мережі співучасники путінського тероризму заявили, що ліквідований майор Маркінтіян був “одним з найкращих офіцерів ПВК “Вагнер”.

Українські військовослужбовці демілітаризували чергового російського офіцера.

Так, стало відомо, що на Донбасі, виконуючи свій військовий обов’язок у ході спецоперації ЗС РФ в Україні, загинув Олександр Павлович Мартінкіян. Чоловік проходив службу в підрозділах спеціального призначення 54 ДОН, частинах національної гвардії, а останні кілька років був бійцем ПВК “Вагнер”.

Про це у Twitter повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан “Штірліц”.

“Майор спецназу в запасі, представник ПВК “Вагнер”, херой ЛінІрІ Маркінтіян Олександр успішно демобілізований. Слава Нації. Смерть ворогам”, – написав Штефан.

Знищений окупант встиг повоювати у лавах терористичної організації “ЛНР”. Відомо, що за цю службу він удостоєний зірки Героя Луганської Народної Республіки та ордену Мужності посмертно. Загалом у нього близько десятка різних нагород.

Церемонія прощання з бійцем відбулася у Мінеральних Водах. Труну з тілом героя пронесли вулицями міста. Учасниками заходу стали рідні та товариші по службі чоловіки.

Під час проведення жалобних заходів Євген Вікторович Пригожин особисто вручив нагороди загиблого офіцера вдові Олександра, трьом синам та дочці.

У мережі співучасники путінського тероризму заявили, що ліквідований майор Маркінтіян був “одним із найкращих офіцерів ППК “Вагнер”. При цьому ще живі окупанти, висловлюючи співчуття про вбитого терориста, навіть не змогли правильно написати слово “Донбас”.

Джерело.