facebook

Кінець для Путіна: в українській розвідці назвали ймовірних наступників глави Кремля

Українцям розповіли, хто явно претендує на трон російського диктатора

У мережі повідомляється, що на території Росії нібито розпочалася серйозна боротьба за трон Путіна. Це особливо почало виявлятися після того, як в Україні було явне бажання анексувати чотири області.

Цю інформацію надали на порталі «Уніан»

Кирило Буданов, який обіймає посаду начальника Головного управління розвідки України, заявив, що ті люди, які допомагали Путіну робити спроби анексії кількох територій України, насамперед розраховують, що вони нібито можуть стати приймачами диктатора.

На думку Кирила Буданова, на це роль явно претендує Сергій Кирієнко – заступник керівника Адміністрації президента РФ.

Крім цього, було зазначено, що в Україні у сфері політики явно обговорюється те, що місце Путіна розраховує зайняти заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв та син Миколи Патрушева Дмитро Патрушев, який обіймає посаду міністра сільського господарства Росії.

“Медведєв – без шансів. А щодо сина Патрушева, то його хоче бачити президентом перш за все його батько. Це найголовніший, хто хоче цього. Чи є у Патрушева шанси? Гіпотетично є. Але він там не один. Бачить себе в кріслі Кирієнко”, – розповів начальник Головного управління розвідки України.

Також після досить підступного питання Кирило Буданов дав цікаву відповідь нібито про смерть Путіна: «Ми з усією ситуацією розуміємося. Не поспішайте. Якщо знати все наперед, нецікаво житиме далі».

Джерело.