facebook

Народна депутатка України від “Слуги Народу” Єлизавета Богуцька заявила, що не зробить щеплення від коронавірусу навіть за 50 тисяч доларів. Так вона відповіла на ініціативу Зеленського, який запропонував платити за вакцинацію 1000 гривень.

Про це нардепка розповіла у коментарі LBTV.

За словами народної обраниці, вона має імунітет до вірусу, адже в грудні 2020 року вже перенесла COVID-19 і контактувала з інфікованими людьми. Тому антитіл у її організмі достатньо.

Також її обурив той факт, що за медичну маніпуляцію пропонують винагороду, чого не повинно бути.

Щодо вакцинації в майбутньому, то Богуцька заявила, що коронавірус ще не вивчений до кінця і ніхто не може точно знати, скільки необхідно антитіл в організмі і як довго діє імунітет проти вірусу.

На її думку, МОЗ принижує тих українців, які перехворіли, і у них виробився природний імунітет. А якщо повторне зараження і можливе, то хвороба переноситься легше, ніж уперше.

На своїй сторінці у Фейсбук Богуцька заявила, що гроші, які виплачуватимуть вакцинованим громадянам, “здиратимуться з антиваксів”. І ситуацію підприємців це не виправить, на її думку, а от ворожнечу між тими хто “за” та “проти” посилить ще більше.

 

Джерело.