facebook

Через жахливе і жорстоке вторгнення Росії в Україну страждає дуже багато невинних дітей, жінок, пенсіонерів і навіть тварин. Ціни на продукти неухильно зростають, а коли справа доходить до опалення, то і зовсім стає страшно. З’явилися відомості, що в Україні встановили новий температурний мінімум у будинках.

Вже всі українці починають думати про опалювальний сезон. Проте багато хто ще так і не розуміє, коли він настане цього року через жахливу війну.

Необхідно розуміти, що війна в Україні дає справжній збій у системі, коли справа доходить до опалення у квартирах. Також є відомості про те, що жовтень буде досить теплим і через це опалювальний сезон буде перенесено на кілька тижнів. Погодні умови відіграють дуже важливу роль у цьому питанні.

Також найважливішим зараз виявиться те, що вже з жовтня місяця температурний мінімум у квартирах буде знижений до 16 градусів.

Окрім цього Денис Шмігаль заявив, що Україна готова до опалювального сезону майже на 100%, а якщо бути точним – на 90%.

Важливо приділити особливу увагу тому, що прем’єр-міністр України пообіцяв українцям, що тарифи на газ, опалення та електроенергію не підвищуватимуться, а субсидії видаватимуться в потрібному обсязі.

 

Джерело.