facebook

Розвідка повідомляє, що “мобілізаційна кампанія” в тимчасово окупованому Севастополі набирає шалених обертів і скоро в криму сподіватись на швидку медичну допомогу не доведеться. Іх всіх відправляють на фронт.

Як і у всій Росії, в анексованому Криму триває оголошена Кремлем “часткова мобілізація” на війну проти України. Прни цьму у пришвидшеному темпі росіяни готують чоловіків “за 40” і чомусь віддають перевагу лише двом фахам.

Так, стало відомо, що в окупованому Севастополі на війну проти України в першу чергу мобілізують водіїв швидкої допомоги та трактористів. До того ж вони проходять прискорену бойову базову підготовку.

Про це 6 жовтня розповіли в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Наприклад, в 1-й міській лікарні Севастополя повістки отримали водії швидкої допомоги в повному складі, а на виноробному підприємстві “Золота балка” – 100% трактористів.

Призваних розміщують у військовому містечку 810-ї бригади морської піхоти ВМФ РФ, куди за тиждень прибуло близько 300 новобранців. Вони проходять прискорену базову бойову підготовку під керівництвом інструкторів із 47-ї мотострілецької дивізії та 810-ї бригади.

Джерело.