facebook

Дуже прикра подія трапилася минолої ночі у місті Луцьк. Нетверезий 22-річний водій наїхав на відомого єпископа Олега Ведмеденка. Після аварії п’яний водій вирішив втекти з місця події, проте його затримали поліцейські поблизу одного з розважальних центрів. Відомо рівень алкоголю в крові водія становив 1.27 проміле.

Єпископ Олег Ведмеденко отримав важкі травми, від удару у нього – травматична ампутація нижньої третини правої гомілки. Також роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма. За його життя до останнього боролись лікарі, проте вранці 15 листопада він відійшов у вічність.

Зазначимо, що слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За це винуватцеві загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

Олег Ведмеденко – єпископ Волинський і Галицький Української апостольської православної церкви, засновник та постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення. Богослов, письменник, проповідник і місіонер. Народився і жив в Луцьку. Єпископ Олег постійний ведучий духовних рубрик в багатьох регіональних та всеукраїнських газетах та інтернет-ресурсах. Член Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Дипломант Премії ім. Івана Франка в галузі інформаційної діяльності за 2009 рік.

Джерело.