facebook

Путін має намір 30 жовтня підписати “договір” про приєднання частини України до Росії

У Кремлі на 30 вересня заплановане урочисте підписання договорів про входження до складу Росії окупованих українських територій, повідомив речник Кремля Дмитро Пєсков.

Ні для кого не є секретом, що з 23 по 27 вересня на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей пройшов псевдореферендум про приєднання до РФ. При цьому людей змушують брати участь у ньому шантажем та погрозами. І ось стало відомо про наступний крок злочинного Кремля.

Так, стало відомо, що вже завтра, 30 вересня 2022 року, Президент РФ Володимир Путін візьме участь у церемонії підписання так званих “договорів” про вступ до Росії окупованих територій України, де пройшли фейкові “референдуми”. Про це повідомив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, передають РосЗМІ.

“Завтра (30 вересня – ред.) у великому Кремлівському Палаці, у Георгіївській залі, о 15.00 відбудеться церемонія підписання договорів про вступ до складу РФ нових територій. Буде об’ємний виступ президента Путіна на цьому заході”, – сказав Пєсков.

За словами Пєскова, це буде відмінний від послання президента до Федеральних Зборів формату. Саме послання відбудеться пізніше, про його дату повідомлять заздалегідь, сказав Пєсков.

До слова, саме зараз на Красній площі в Москві починається мітинг на підтримку анексії українських регіонів. Акція пройде під такими гаслами, як “Донецьк, Луганськ, Запоріжжя, Херсон. Росія” та “Донецьк, Луганськ, Запоріжжя, Херсон. Разом назавжди”.

Зазначимо також, що напередодні ввечері призначені Росією керівники окупованих українських областей прилетіли до Москви. Перед цим вони опублікували звернення до Володимира Путіна із офіційним проханням включити регіони до складу Росії.

Судячи з усього з усіма чотирма регіонами Москва має підписати “міжнародні договори”, які президент Росії передасть на ратифікацію до Федеральних зборів разом із законопроектами щодо прийняття нових суб’єктів.

Можливо, перед цим вийдуть російські так звані укази про “визнання незалежності Запорізької та Херсонської областей”, адже незалежність “ЛНР” та “ДНР” Росія визнала 21 лютого 2022 року.

Джерело.