facebook

Схоже, Володимир Путін “хоче втопити Україну у крові, у крові своїх солдатів”. Багато хто розуміє, що після України вони повернуться додому або “двохсотими”, або “трисотими”, враховуючи хоча б той факт, що штурмувати Україну вони будуть пішки.

Росія продовжує військове вторгнення в Україну, розпочате 24 лютого за наказом Володимира Путіна. При цьому завдяки своїм союзникам українська армія день у день постійно зростає у плані професіоналізму. Втративши в Україні вже понад 50 тисяч російських добровольців, Путіну не залишилося нічого іншого, як видати 21 вересня указ про мобілізацію. Йдеться про мільйон людей.

Так, на думку військових експертів, мобілізовані росіяни можуть з’явитися в Україні десь за три тижні, а на формування умовного полку піде близько двох днів.

Але вже зараз у Мережі можна побачити на фотографіях призівників-“смертників”, яким Росія щедро видає речові мішки 1945 з прив’язними на ремінцях плащ-наметами – брезентова ряднина розміром 1,5 на 1,5 метра, в якій треба жити. З усім цим, з каскою вони йдуть пішки в Україну, так як бійці Червоної Армії 1945 року.

До речі, побачивши ці кадри, військовий експерт Олег Жданов заявив, що всі вони дуже скоро перетворяться на “гарматне м’ясо”. За словами Жданова, він бачить малонавчених та погано оснащених солдатів.

 

Джерело.