facebook

Дружина померлого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова Олена повідомила, що ні вона, ні їхній спільний син не збираються зводити рахунки з життям. Те саме стосується й інших членів сім’ї та друзів.

Вдова мера Кривого Рогу виступила із емоційною заявою після смерті двох його родичів. Відео

Вона висловилася про те, що в їхній родині за останні три місяці померли троє чоловіків – Костянтин, Андрій та Борис Павлови. Звернення жінки опублікували на сторінці ТРК “Рудана” Кривий Ріг у Facebook (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Після третьої смерті за три місяці я хочу заявити, що ні у мене, ні у нашого з Костею сина Юри немає смертельних хвороб, ми не п’ємо алкоголь і не збираємося закінчувати життя самогубством”, – сказала вона.

Олена Павлова записала звернення після третьої смерті в сім'ї.

Олена додала, що в них у будинку новий газовий котел та електропроводка, в машині справні гальма, а їздять вони акуратно.

“Мій син жодного разу не вживав наркотиків, ніколи не був ні на яких обліках у наркодиспансері”, – наголосила дружина Костянтина Павлова.

Таким чином вона прокоментувала інформацію про те, що Юрій Павлов нібито має проблеми з наркотиками, яка раніше з’явилася в низці ЗМІ.

Джерело.