facebook

Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 16 вересня, ухвалив постанову, яка дозволить українцям купувати військові облігації через додаток «Дія».

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram, передає редакція.

Купувати військові облігації можуть особи, які досягли 18-річчя. Прем’єр наголосив, що військові облігації стали одним із найважливіших інструментів фінансування ЗСУ.

«За час повномасштабної війни український бізнес і громадяни вже придбали військових облігацій на суму понад 100 млрд гривень», — зазначив Шмигаль.

Про військові облігації

Військові облігації — це інвестиційний інструмент підтримки державного бюджету, доступний для громадян, бізнесу та іноземних інвесторів.

Кошти від облігацій, залучені до державного бюджету України, використовуються на безперебійне забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану — соціальні та оборонні.Зробити свій внесок в поразку ворога можна у різний спосіб. Один з них – це купити державні військові облігації. Ці гроші підтримуватимуть Збройні Cили України та забезпечуватимуть наших військових найнеобхіднішим: зброєю, набоями, технікою, їжею та медикаментами.

Придбавши військові облігації, ви також підтримаєте нашу економіку у воєнний час, щоб працювали підприємства та виплачувались зарплати, пенсії, соціальні виплати. Кожна куплена вами військова облігація – це інвестиція в поразку росії, її неминучий крах та розпад, приємним бонусом до якого стануть до 11,5% річних.Купити

Військові облігації можна купити у банків-первинних дилерів та ліцензованих брокерів.

Джерело.