facebook

Працівники Національної поліції України підняли державний стяг перед позиціями ворога, в 15 км від окупованого Донецька.

Про повiдомляє полiцiя Донецької області.

Авдіївка на Донеччині щодня зазнає масових обстрілів російськими загарбниками. Місто залишається одним з найнебезпечніших в регіоні. 11 вересня Авдіївці виповнюється 244 роки з дня заснування. На честь свята правоохоронці підняли украïнський прапор за кілька кілометрів від позицiй ворога – як символ незламності.

Поліцейські потрапили під обстріл на шляху до міста, оскільки дорога, майже постійно прострілюється артилерією. Один зі снарядів влучив в 200-х метрів від екіпажу поліції. За словами місцевих поліцейських, хаотичні обстріли – це терори життя, вони стали для міста буденністю.

“У День народження міста поліцейські піднімають український прапор на крайній точці Авдіївки, який буде дуже добре видно з передових позицій російських окупантів. Стяг символічного підіймають у ту хвилину коли українські війська заходять до міст Куп’янськ та Ізюм”, – говорить інспектор відділу комунікації поліції Донеччини Олег Кирницький.

Джерело.