facebook

На тлі відступу російської армії, у військовому середовищі країни-окупанта точаться розмови про неминучість поразки та притягнення до відповідальності всіх учасників агресії проти України.

Про це повідомляє редакція з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Одразу в кількох авіаційних гарнізонах повітряно-космічних сил росії родини членів екіпажів літаків, які завдавали ракетних ударів по території України обговорюють втечу з країни та переховування від міжнародного правосуддя.

Так само як нацисти після Другої світової війни, російські злочинці планують емігрувати до країн Південної Америки.

Воєнна розвідка України оприлюднює особисті дані льотчиків 14 армії ВПС і ППО (м. Єкатеринбург), які брали участь у бойових діях на території України.

Зокрема також повідомляють про кілометрові черги на виїзд з Луганської області у бік росії. росіяни та колаборанти виїжджають з Луганська, Алчевська й інших міст, окупованих ще у 2014-му.

Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай в етері національного телемарафону.

“Український прапор, який днями партизани підняли над адміністрацією у Кремінній, на своєму місці й зараз. рашисти вже все зрозуміли, тож знімати не наважуються”, – додав він.

Також Гайдай зазначив, що незабаром слід чекати добрих новин зі Сватового, Кремінної та Рубіжного.

Нагадуємо, що всіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.

Джерело.