facebook

Контрнаступ Збройних сил України на території Харківської області став справжнім шокуючим сюрпризом та пеклом для російських окупантів, які до цього цілком безпечно себе там почували. Контрнаступ на Харківщині прокоментував радник ОП Олексій Арестович.

За словами Арестовича, російські окупанти в паніці покидають свої позиції та намагаються врятуватися у будь-який спосіб, ще частина – масово здаються в полон українським бійцям.

“Там повний колапс та катастрофа, обвал, як цунамі зносить російські війська. Ми захопили тисячі снарядів, десятки одиниць новітньої техніки, вогнеметні системи. Якщо ми добиваємо Ізюмську катастрофу, рахунок полонених піде на тисячі”, – додав Арестович.

Виходячи з цього Олексій Арестович підкреслив, що для нас це навіть стає своєрідною проблемою, оскільки Україні вже складно утримувати таку кількість

“Нам нема куди подіти полонених уже, стільки їх набрали, що війська не справляються. А чому це відбувається? Вже можна визнати, 30 населених пунктів звільнили у Харківській області, це все в результаті наступу на Балаклію, і далі на Куп’янськ”, – заявив Арестович.

 

Джерело.