facebook

Людей закликають евакуюватись, оскільки проблеми можуть бути дуже серйозними

На тимчасово окупованих територіях у сезон холодів буде особливо тяжкий опалювальний сезон. Але значно серйознішою може бути ситуація в Запорізькій області, оскільки російські окупанти лише вдають, що хочуть забезпечити опалення, а насправді наражають людей на серйозний ризик.

Про це повідомила міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук в ефірі Національного телемарафону. Вона також назвала міста, де очікуються серйозні проблеми.

“Тяжкою буде ситуація у Запоріжжі. Енергодар, Мелітополь, Бердянськ – усі ці міста, на жаль, поки що знаходяться під тимчасовою окупацією. Окупант імітує підготовку до опалювального сезону.

Ми розуміємо, що газопроводи, ймовірно, неможливо буде відремонтувати. Є міста, які фактично будуть без опалення – Мелітополь, зокрема. Саме тому ми говоримо – евакуюватись і не вірити ворожій пропаганді про те, що все буде гаразд. Тому що, як ми розуміємо і про це ще раз говоримо, ворог хоче утримувати наших людей там, використовуючи їх як живий щит” – розповіла вона.

Джерело.