facebook

Українські військові демонструють неабияку силу та витримку на полі бою. Так, 44-річний український військовослужбовець майже три тижні воював на передовій зі зламаним хребтом. Чоловік навіть не підозрював, що під час одного із обстрілів “стрілка” від касетної бомби застрягла у його хребті.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Чоловік звернувся до медиків вже тоді, коли почав відчувати сильний біль у попереку, а температура тіла піднялась до 39 градусів. Боєць припустив, що у нього радикуліт, про що й сказав медикам.

Як розповів лікар військово-польового госпіталю, львівський судинний хірург Тарас Кобза, бійця відправили на рентген, аби встановити причину болю. Від побаченого на знімку лікарі були шоковані.

“Стрілка”, що зламала бійцю хребці, влучила у підребер’я, а у тому місці у чоловіка є кілька родимок. Вона зробила прокол всього на 1 мм, тож чоловік його навіть не зауважив.

“Боєць потрапив під обстріл ще 13 липня, а до нас звернувся лише на початку серпня. Він практично три тижні воював зі зламаним хребтом”, – каже Тарас Кобза.

Медик розповів, що боєць не відчував сильного через виділення адреналіну.

Окрім того, медики зауважили: якщо куля чи уламок, а у даному випадку елемент касетної бомби, летять з надзвичайно високою швидкістю, то тканина не дає больового симптому. Настільки швидко відбувається проникнення всередину, що нервові закінчення не встигають про це повідомити.

Бійця із зони бойових дій відправили в одну з лікарень у більш безпечний регіон, де він проходитиме лікування.

Джерело.