facebook

Російське командування постійно втрачає особовий склад. Одні гинуть, інші втікають

Стало відомо про чергове ставлення російського командування до окупантів. Бояться, що втратять останніх людей, тож не відправляють на ротацію.

Про це повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

За інформацією від нього, росіян нібито везуть на ротацію у бік Херсона та Кримського півострова, проте до кінцевої точки не довозять. Їх довго годують казками про те, що заміна вже виїхала, і незабаром вони зможуть відпочити та побачити близьких, але це не так. Їх залишають у Генічеську, інакше вони всі розбігнуться, і більше не повернуться на фронт, бо усвідомлюють, що воюють вони просто так.

“Їх розміщують на базах Арабатської стрілки у Генічеському районі. Там дадуть відпочити кілька тижнів і знову в бій, бо якщо дозволять виїхати до Криму – військові тiкають”, – розповів Сергій Хлань.

Стан російських окупантів із без того неймовірно деморалізований, оскільки вони починають усвідомлювати, у що їх втягнула їхня ж влада, і постійні втрати лише продовжують знижувати бойовий дух. Саме тому, щоб не допустити дезертирства, їх обманом селять у Генічеську. А це означає, що додому вони найближчим часом не повернуться і не побачать своїх близьких ще певну кількість часу.

Їх там можуть потримати кілька днів, після чого скажуть, що відпустка закінчилася, і відправлять знову до зони бойових дій. Типове ставлення росіян до своїх людей.

До великих боїв у Херсонській області готуються не лише українські захисники, а й росіяни. Вони бояться, що ЗСУ вдасться їх звідти вигнати, тому звозять туди колони бойової техніки, і переводять із Донбасу значну кількість особового складу. Думають, що їм це допоможе.

Джерело.