facebook

Володимир Путін чудово розуміє, що має зникнути, якщо він програє війну в Україні. На цей екстрений випадок навіть розроблено спеціальний план.

Навколо телеграм-каналу Generall SVR дуже багато таємниць та загадок. Ще б пак, цей канал регулярно інформує публіку про стан здоров’я Путіна, а також про особисте життя диктатора та наближених до нього осіб. А веде його нібито колишній Генерал СЗР (Служби Зовнішньої Розвідки — ред.), який брав участь у величезній кількості спецоперацій. Кажуть, ця людина володіє інформацією, недоступною громадськості і охоче нею ділиться. Наприклад, тим, що стане з Путіним у разі його поразки в Україні.

Стало відомо, що план втечі на випадок тотального розгрому російських військ в Україні, для себе та своїх близьких Володимир Путін давно збудував.

“Так звана “спеціальна військова операція” у розпалі, і успіх у ній для російських військ далеко не зумовлений. Поразка у війні для президента Росії означатиме кінець його влади та режиму в цілому. Сам Путін та його оточення усвідомлюють можливість різкої зміни настроїв у країні, і не виключаючи перевороту або революції, якщо завгодно, готують плани евакуації з Росії І тут виникає цікаве питання: “Чи пропустить Туреччина літаки з Путіним, сім’єю і приєдналися до Сирії?” вигнанні, використовуючи його в залежності від ситуації як важіль або як предмет торгу. Башара Асада при цьому, звичайно, ніхто не питає, а дарма.

 

Джерело.