facebook

Путін почне вимагати перемир’я від України: російський аналітик розповів, чого чекати

За словами експерта, Кремль планує розпочати новий етап так званої “спецоперації”.

Російську окупаційну армію виснажено, ворог не був готовий до такого потужного опору з боку України. Російському диктатору знадобиться тривала пауза, в ході якої він спробує оновити сили і через кілька років знову завдати удару.

Таємними планами Путіна поділився російський політик та громадський діяч Леонід Волков.

За його словами, господар Кремля домагатиметься такого необхідного йому перемир’я за допомогою шантажу.

“Путін розуміє, що Україна на жодне перемир’я не піде. Громадська думка в Україні абсолютно однозначно вимагає від Зеленського продовження боротьби”, – написав Волков у Twitter.

Політик зазначив, що “ахіллесова п’ята Україна – залежно від Заходу”.

“Ще б: війною знищено більшість економіки, драматично впали податкові надходження; воювати, без західного озброєння, теж нема чим. Київ зараз не впорається без підтримки Європи, і це створює можливості для шантажу. Меседж Путіна в червні був дуже простий: “Дорогі Шольц, Макрон, Драгі – або ви натиснете на Зеленського і примусите його до миру, або я влаштую голод в Африці, ви отримаєте міріади біженців у Європі, і ваші уряди будуть зміщені праворадикалами (яких я сам і профінансую)”, – написав Волков.

Путинський шантаж голодом не пройшов. Тепер “на передову буде відправлено фельдмаршал Холод”. За словами Волкова, найближчими місяцями Путін намагатиметься злякати європейців перспективою замерзнути у своїх будинках цієї зими.

Волков вважає, що цю зиму треба пережити, бо якщо зараз поступитися Путіну, то ще через 6-8 років на Європу майже напевно чекатиме “ядерна зима”.

Також він звернув увагу на те, що Путін вдається до шантажу голодом та холодом не від хорошого життя.

“Його військова авантюра провалилася. Путін стрімко позбавляється підтримки в Росії. Він теж розуміє, що має хіба що 2-3 місяці, щоб зафіксувати перемир’я на вигідних умовах. Це будуть, ймовірно, найскладніші 2-3 місяці, але потім Путін остаточно програє. Він уже програв, звичайно, але зараз його треба дотиснути, не дати йому відповзти. Витримати його останній удар”, – резюмував Волков.

Джерело.