facebook

Як і коли розпадеться росія – циклічність перевірена століттями

Росіяни продовжують зазнавати поразок на полі бою, проте путін боїться це визнавати. Що про це думають у ГУР МО.

Повномасштабна війна росії проти України триває вже майже п’ять місяців, і путін все ще боїться визнати той факт, що його плани повністю впали.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький заявив в ефірі на телеканалі “Апостроф TV”.

Не оминули вони тему розпаду російської федерації на частини. Цю карту ми можемо часто бачити в кабінеті Кирила Буданова, і сподіваємося, що це пророче майбутнє наших сусідів.

“Жодна імперія не існувала тривалий час. Так, був певний період, коли вони розцвітали, але все призводило до краху” – йдеться у заяві чоловіка.

Зараз у Росії все йде через Москву, і вже почали надходити перші дзвіночки через економічну сферу. Через санкції росія на межі дефолту, і щодня втрачають величезну кількість грошей.

Прокоментували вони ситуацію із ліквідацією російських складів на окупованих територіях. Після успішних ударів HIMARS вони переносять подалі склади від української артилерії.

“Ми розуміємо наскільки військові ресурси РФ переважають українці у всіх відносинах. Ті запаси, які були ще з часів Радянського союзу, залишилися на території Росії. Ворог реально оцінив цю загрозу і почав переміщати свої склади на більш далекі відстані від лінії фронту”, – пояснив. Скибицький.

Сподіваємося, що росія справді вже скоро розпадеться, і весь світ зможе зажити спокійно, без агресії. Вони на сьогоднішній день становлять найбільшу загрозу для всього світу.

Джерело.