facebook

Найвідоміший астролог світу Дмитро Уранус передбачив хід війни в Україні.

Наприкінці травня відомий астролог Дмитро Уранус попереджав, що Росія почне здійснювати масовані ракетні удари по Україні після 22 червня. Також у своєму прогнозі він зазначав, що під особливою загрозою опиниться Київ, а також зазначив на карті, що через Кременчук Полтавської області проходить лінія ескалації. Як бачимо, його попередній прогноз справдився по кількох пунктах.

Зараз астролог звертає увагу на спад активності планети війни Марса. Своїм новим прогнозом Дмитро Уранус поділився на своїй сторінці у Facebook.

Він припускає, що з 5 липня в Україні розпочався перехідний етап у плані бойових дій.

Зокрема, йдеться про тимчасове превалювання сил противника у таких населених пунктах, як Сєвєродонецьк, Лисичанськ та найближчі села. За словами Урануса, на ситуації з окупацією далася взнаки активність планети Марс і його вплив на Місяць. Водночас, астролог радий, що “довготу Бахмута” противник не перетнув, те, що утримана, він називає великим плюсом. Уранус додає, що у липні є шанси зберегти таке розташування сил.

Наразі, пише Уранус, відбувається перелом. Це пов’язано з тим, що 5 липня Марс перейшов у Телець, а отже втратив попередню силу впливу та негатив.

“Думаю, що натиск противника на довготу Бахмута має послабшати, а лінія фронту біля Бахмута стабілізується. Тепер дуже важливо не дати противнику наблизиться до лінії міст Костянтинівка-Краматорськ-Слов’янськ з півночі та з півдня, щоб не утворився новий котел”, – сказано в прогноз.

https://www.facebook.com/dmitriy.uranus/posts/pfbid02S4zpdrRAKBs1umU7qZ2Zy8FSXta3uWrWJiRyLQBhDdTmyCVukvFbeXJtdzzq2DsTl

Зазначимо, що Дмитро Уранус вважає, що Україна має обов’язково завершити цю війну перемогою над РФ, поваленням путінської влади та поверненням окупованих земель. Інакше, за його словами, протягом найближчих 10 років Україна зовсім перестане існувати через нову війну

Джерело.