facebook

Білоруський диктатор Лукашенко заявив, що Україна завдала ракетних ударів по Білорусі

Лукашенко, якого Путін так схиляє до вторгнення в Україну, вже оголосив, що Україна завдала ракетних ударів по Білорусі.

Самопроголошений диктатор Лукашенко наказав своїм військам “взяти під приціл центри прийняття рішень” у тих державах, які виступають проти Мінська.

Термінологія дуже знайома: саме Путін та його оточення використовують термін “центр ухвалення рішень”, говорячи про урядовий квартал того ж Києва.

“Нас провокують. Мушу вам доповісти: три дні тому, може, трохи більше, з території України намагалися завдати удару по військових об’єктах на території Білорусі. Але, дякувати Богу, протиповітряними комплексами “Панцир” вдалося перехопити всі ракети, які були пущені збройними силами України”, – заявив Лукашенко, якого цитує УП.

Лукашенко також заявив, що наказав військовим взяти під приціл центри прийняття рішень у столицях противників Мінська. ”

Хочу попередити “яструбів” і сказати вам відверто: трохи менше місяця тому мною відданий наказ підрозділам збройних сил взяти під приціл, як зараз модно говорити, центри прийняття рішень у ваших столицях з усіма наслідками, що випливають”.

“Якщо тільки ви посмієте завдати удару, як вони планують, по Гомелю на півдні, по Мозирському нафтопереробному заводі, по аеропорту, аеродрому в Лунинці або Бресту, відповідь буде миттєва. Миттєва просто, в одну секунду!” Лукашенко також зазначив, що провів переговори з Путіним, на яких було ухвалено рішення “відповідати жорстко та рішуче”.

Джерело.