facebook

Президент Володимир Зеленський заявив, що результатом закінчення війни стане перемога України. За його словами, абсолютно всіх російських окупантів потрібно вигнати з української землі.

Також глава держави наголосив, що перемога України означатиме перемогу для багатьох інших країн світу. Про це Зеленський розповів в інтерв’ю американському телеканалу NBC (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Зеленський розповів, що Україні буде важко у боротьбі з російськими окупаційними військами. Але, незважаючи на всі труднощі, наша країна витіснить усіх ворогів із української землі.

“Війна точно закінчиться. Я впевнений, вона закінчиться перемогою України, хоч як би важко нам було. Ми маємо витіснити окупантів із нашої землі. Скільки зможемо – ми це робитимемо. Для нас це наше життя, наш шлях. А чим ще може закінчитися війна? Тільки так”, – сказав президент.

Також глава держави наголосив, що перемога не обмежиться лише Україною. За його словами, розгром російських окупантів означатиме перемогу демократії у всьому світі, зокрема у США та європейських країнах.

“Ми не маємо права програти. Я говорю про весь світ. Я вважаю, що це буде спільна перемога – і США, і України, і європейських держав. Я дуже вірю в цю перемогу. Якщо ми програємо, хоч би хто що казав, тоді програє демократія, а значить програють Сполучені Штати Америки. Програють європейські держави, які декларують цінності, про які так багато ми всі говоримо. Я знаю, що всім непросто, я розумію, що це далека дорога. Те, що відбувається у нас, мабуть, у деяких країнах складно до кінця детально зрозуміти. Але треба. Це велике завдання”, – наголосив Зеленський.

 

Джерело.