facebook

З новою дикою заявою виступив прес-секретар російського президента-терориста Пєсков

Цілком можливо, що путінський прес-секретар отримав сонячний удар, вирішивши зробити заяву про те, що війна в Україні закінчиться до кінця доби. Правда, за словами усатого, для цього Україна повинна виконати одну умову.

Путінський прес-сек Пєсков запропонував українським захисникам скласти зброю, а владі України оголосити повну і беззастережну капітуляцію. Хоча, судячи з втрат армії РФ, капітуляцію пора б оголошувати Росії.

“Українська сторона може все припинити до кінця поточної доби, потрібен наказ націоналістичним підрозділам скласти зброю, наказ військовим українським скласти зброю і потрібно виконати умови Російської Федерації. Все може закінчитися до кінця доби. Решта-це вже роздуми глави Української держави”, – заявили вуса Пєскова, яких цитує УНІАН.

Нагадаємо, в ці в Мадриді проходить саміт НАТО, на якому планується оголосити Росію головною загрозою всьому світу та затвердити нову стратегічну концепцію.

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що на засіданні перед затвердженням діючої Стратегічної концепції, затвердженої в 2010 році, був присутній тодішній президент РФ Дмитро Медведєв.

“Тоді ми прийняли, що Росія – стратегічний партнер. У Мадриді такого не буде”, – сказав глава Альянсу.

Джерело.