facebook

У Донецькій області місцева колаборантка не придумала нічого кращого, ніж власноруч здати свого сина в полон до російських окупантів. Для зрадників немає нічого святого…

Зрада-це завжди неприємно, боляче і навіть страшно. Це коли хтось ставить свої інтереси або інтереси інших людей вище ваших-тому що він або вона так вирішили. І найстрашніша зрада – це батьківська: вона ранить дуже глибоко, іноді-на все життя. Зараз дуже важко зрозуміти, що відчуває один з українських захисників, адже його в полон відправила власна рідна мати.

Стало відомо, що в Донецькій області колаборанта Клименко Анжела БОРИСІВНА, яка перейшла на бік окупантів, власноруч здала в полон сина, який воював проти окупантів.

“У минулому жінка була депутаткою Покровської селищної ради Мангушського району Донецької області”, – говорить радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Зараз же Анжела Клименко перейшла на бік окупантів і очолила один з так званих гуманітарних штабів “Єдиної Росії”.

Крім того, за даними чиновника, зрадниця брала участь в організації псевдореферендуму на Донбасі в 2014 році. Але найголовніше те, що жінка зрадила власного сина.

“Її син-військовослужбовець ЗСУ. Вона власноруч здала власного сина в полон окупантів. МраZота вищого ступеня”, – повідомив Андрющенко.

В якому стані зараз перебуває син колаборантки і чи досі він перебуває в полоні, невідомо.

Найбільшим цинізмом є те, що однією з квітневих публікацій пані Клименко в соцмережах є прохання допомогти відшукати сина.

Джерело.