facebook

Ворог продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі оборони. Не маючи успіху в просуванні на суходолі, ворог випробовує міць наших позиції гелікоптерними ударами з повітря. У відповідь наші Мі-8 нанесли удар по скупченню противника на Херсонщині, а Су-27 – по складу боєприпасів та скупченню ворожої техніки на Миколаївщині.

Про оперативну обстановку на півдні України станом на вечір 10 червня повідомляє ОК “Південь”.

В ході вивчення маршруту просування в глиб окупованої Херсонщини, наша розвідувальна група знищила групу рашистських десантників, заволодівши їх зброєю та засобами зв’язку.

Загалом, за добу силами наших підрозділів, в тому числі і ракетно-артилерійських, кількість ворога скорочено на 39 рашистів, та, як мінімум на 11 одиниць техніки: танк Т-62 та 4 броньованих, 3 вантажних автівки, автоматизований комплекс радіоелектронної боротьби «Борисоглебськ-2» та 2 гаубиці «Мста-Б». Влучно знищено польовий склад боєприпасів в районі Давидова Броду.

В Чорноморській операційній зоні триває блокування судноплавства, ворожі кораблі тримають під загрозою ракетних ударів майже всю територію України. На чотирьох надводних кораблях та двох підводних човнах – 40 крилатих ракет типу «Калібр». Поряд з ними – два великих десантних кораблі.

На Одещині ворог продовжує інформаційний деструктив різноманітними вкидами та маніпуляцією свідомості цивільного населення щодо імовірної біологічної загрози регіону чи то через поширення інфекційних хвороб, чи то через провокації військових із руйнуванням проблемних могильників.

Не піддавайтеся паніці і провокаціям, сприймайте критично і виважено інформацію, довіряйте тільки достовірним офіційним джерелам і силам оборони. Ворог намагається загрожувати руйнуванням не тільки інфраструктури, а й стійкості незламного народу.

Будьте мудрими і виваженими. Все буде Україна!

Джерело.