facebook

Росія зазнала великих втрат в Україні, і уряду стає все складніше їх приховувати.

Санкції проти Росії “працюють”, і мир може настати набагато швидше, адже у РФ готуються до закінчення війни з Україною.

Таку заяву зробила відомий український таролог Олена Бюн, поставивши питання картам: чи дійсно Кремль готує сценарій виходу з війни в Україні, пишуть “Факти”.

“Цей процес справді таємно готується, але водночас росіянам треба показати своєму народу хоч якісь досягнення та успіхи. Карти кажуть, що задум відступу не розголошуватиметься до певного часу. У керівництва Росії всюди спостерігається повне фіаско”, – наголосила вона.

“Крім того, за час війни в Україні Росія зазнала великих втрат і продовжує це робити (зокрема, на Донбасі). Уряду стає все складніше приховувати ці втрати, інформація поступово виходить на поверхню і може стати міною уповільненої дії, що призведе до своєрідного “вибуху”. Все підштовхує владу до того, що потрібно якомога швидше з цим зав’язувати”, – додала таролог

Олена Бюн зазначила, що Кремль пожинає плоди свого провалу в усіх напрямках, зокрема, у липні Росію очікує дефолт.

“Верхівка Кремля серйозно розуміє, що вона може остаточно втратити все, і зараз є хоч який-небудь шанс щось зберегти для себе. Безумовно, вони хочуть уникнути відповідальності за все, що відбувається, тому шукають кращі шляхи для себе, щоб скоріше вирішити питання з війною. Вони повністю розчаровані в діях Путіна і зараз ясно бачать, що війна в Україні була великою помилкою”, – зазначила таролог.

“Вони вже почали розглядати сценарії виходу з війни та посилено працювати над ними, щоб вийти з глухого кута, в якому опинилися. Вони сподіваються на відновлення переговорів з Україною або на зустріч і розмову Зеленського з представником кремлівської влади. Готові йти на поступки і жертви, проте з ними все одно слід бути дуже обережними і уважними. Карти кажуть, що це безсумнівний рух до прогресу (до світу). Санкції працюють, і світ може наступити набагато швидше”, – резюмувала вона.

 

 

 

Джерело.