facebook

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів, що буде, коли раптово не стане російського бункерного президента

За словами Арестовича, коли Путі раптово помре, його оточення буде робити вигляд, що нічого не сталося. Інформацію приховуватимуть тижня два, вдаючи, що насправді Путін живий і здоровий.

Радник глави Офісу президента також підтвердив інформацію, що Путін насправді дуже хворий по лінії онкології.

Як повідомляє ТСН, про це Арестович заявив у бесіді з російським правозахисником Марком Фейгіним 3 червня.

“Я думаю, що у РФ, як у СРСР, немає досвіду і немає протокольних інституцій, що дозволяють безболісно пройти смерть вождя”, – сказав радник глави ОП.

“Як тільки Путін помре – реально хтось зіллє з прислуги Путіна або “веж Кремля”, почнуться обвальні процеси верхівки… Ну, можуть ще два тижні робити вигляд, що він живий. А найголовніше – буде поставлено питання: а навіщо взагалі руйнувати американоцентричний світ? Думаю, ніхто у військово-політичному керівництві не в змозі буде пояснити, навіщо їм взагалі війна в Україні”, – поділився думкою Арестович.

Він запевнив, що після смерті російського диктатора політикум цієї країни зрозуміє одне – потрібно негайно боротися за владу і вплив. А війна в Україні в цю історію ніяк не вписується.

У той же час радник керівника ОП не впевнений, що в такому випадку війна завершиться негайно, проте, щонайменше, російські війська знизять інтенсивність атак. Тоді, на думку Арестовича, в України різко збільшаться шанси повернути Крим і Донбас.

Джерело.