facebook

П'яний чоловік убив чемпіона з джиу-джитсу з Кирилівки: конфлікт нібито був через мову. Відео

У ніч із 5 на 6 листопада вбили 26-річного хлопця – чемпіона з джиу-джитсу з Кирилівки. П’яний чоловік ударив його ножем у серце, врятувати потерпілого не вдалося.

Загиблого звали Микола, він був єдиним сином місцевого підприємця та власника готелю “Перлина прибою” Олега Балабатька, пише видання “РІА Мелітополь”. Про смерть сина чоловік розповів на своїй сторінці у Facebook (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

За словами батька загиблого, на хлопця напав чоловік родом із тимчасово окупованого Росією Луганська. Він був у стані алкогольного сп’яніння і нібито почав конфліктувати з Миколою через те, що той говорив українською мовою.

Загиблий Микола Балабатько.

Чоловік запропонував співрозмовнику вийти на вулицю і хлопець погодився, оскільки був чемпіоном з джиу-джитсу та мав упевненість у своїх силах. Однак від удару ножем ухилитися не зміг.

Хлопець схопився за серце та впав на землю. Йому намагався допомогти співробітник поліції, але упродовж п’яти хвилин Микола помер у нього на руках.

Прощання відбудеться 8 листопада.

Прощання із загиблим відбудеться у Кирилівці в понеділок, 8 листопада.

“Я тебе любив, люблю і любитиму! Поки що ти тут – там побачимось. Пробач мені грішному за все”, – Олег Балабатько звернувся до свого сина в пості.

https://www.facebook.com/100000528417334/videos/881238229259886/

Скриншот посту Олега Балабатька у Facebook.

Джерело.