facebook

Ще одна шокуюча знахідка на смітнику свідчить, наскільки сильно морально деградували окремі представники нашого суспільства. Не так давно ми повідомляли, як жінка викинула своє новонароджене маля на смітнику у Тернопільській області, як ось – знову аналогічна ситуація. На жаль, відміну від попереднього випадку, хлопчика не вдалося врятувати.

Поліцейськими встановлено, що, сьогодні, 7 листопада, близько 09:30 двоє місцевих мешканців у сміттєвому баку біля одного із багатоповерхових будинків по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі знайшли полімерний пакет, в якому знаходився рушник, у який було загорнуто тіло дитини. Слідчо-оперативної групою виявлено труп новонародженої дитини (хлопчика) без ознак насильницької смерті. Для встановлення причини смерті дитини тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи», – йдеться у повідомленні поліції.

Також відомо, що після проведення співробітниками Мелітопольського РУП першочергових слідчий дій до Єдиного реєстру досудових розслідувань матеріали внесено за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини з додатковою відміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України.

Найімовірніше, горе-матір все ж знайдуть, але зрозуміти причини такого вчинку навряд вдасться.