facebook

Жителі окупованого Севастополя побачили, що насправді являє собою “русский мир”

Лікарні і морги Севастополя вже не справляються з потоком убитих і поранених російських солдатів, які масово звозяться туди окупантами.

Як повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, російські покалічені і загиблі військові надходять до Севастополя, зокрема, з острова Зміїний.

Наприклад, з 40 путінських окупантів вижили тільки вісім.

“На сьогоднішній день в Севастопольському військовому госпіталі переповнені хірургії та травматології. У зв’язку з високим навантаженням в палатах встановлюється по сорок ліжок.

Через велику кількість поранених на території Криму активно ведеться кампанія з донорства крові. Окупаційна влада вимагає від підприємців відправляти працівників у пункти здачі крові. При цьому донором може стати хто завгодно – ніяких медичних документів не потрібно, обстеження не проводиться”, – йдеться в повідомленні ГУР.

Також повідомляється, що на підприємства півострова надійшло розпорядження окупаційної влади про відправку в місцеві військкомати певної кількості чоловіків (залежить від загальної кількості співробітників). Їм пропонується підписати контракти зі Збройними силами РФ терміном від трьох місяців до одного року. Обіцяють несення служби на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.

“Як показує практика, подібні обіцянки окупантами не виконуються. Багато полонених рашистів скаржаться саме на те, що, незважаючи на обіцянки “виконувати виключно поліцейські функції в захоплених населених пунктах”, вони відразу опиняються на передовій”, – зазначають у ГУР.

Джерело.